Minimalisera

Minimalistiskt höj & sänkbart skrivbord

nio månader sedan-1 min lästid

Nu i dessa tider där fler och fler måste och vill jobba hemifrån så är det många som inte har det så bra förberett hemma med bra arbetsstationer och arbetsmiljöer.

Det är inte så ergonomiskt att sitta vid en laptop vid ett köksbord eller i soffan en längre tid varken för axlar, nacke eller hållning. Man sitter även också ofta på en dålig stol.

Som alltid är egentligen nyckeln till bra arbetsställning att variera sig mycket och röra på sig med jämna mellanrum. Men det är man generellt ganska dålig på (talar av egen erfarenhet).

Därför tänkte jag dela med mig att av en snyggt och minimalistiskt höj & sänkbart skrivbord (ståbord) som är framtaget och säljs ifrån Bjärred, Sverige. Vilket att det är svenskt gör det hela bara ännu roligare.

Det är väldigt flexibelt och kan enkelt används nedfällt men väldigt enkla medel förändrar sin arbetsställning under dagen. Och om man har ont om utrymme hemma så är det väldigt smidigt och tar inte mycket plats och därigenom stuvas undan utan att ta plats när det inte används.

Jag använder det inte själv men gillar det design och funktionalitet som sagt och vill därför dela med mig av det.

Självklart så blir det ännu med ergonomiskt om man komplettera med ett laptopstöd om man ska använda det med en dator och då tillsammans med mus och tangentbord.

Freedesk höj & sänkbart skrivbord nedfält
Freedesk höj & sänkbart skrivbord uppfält

Kolla in Freedesk hemsida

(Bilder är tagna från thefreedesk.se)

// Nicklas